1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.8.14

Ξεπεσμός!.. οι Godfather θα γίνουν και απλοί ... μπουκαδόροι!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες έβγαλαν καινούργιο διάταγμα με το οποίο θα επιτρέπουν στους εφοριακούς (χωρίς την παρουσία εισαγγελέα) να μπουκάρουν στα σπίτια όσων αδυνατούν να πληρώσουν τα νέα φοροληστρικά βάρη που μας επέβαλαν. Αυτοί λοιπόν ...
(λειτουργώντας όπως οι κοινοί κλέφτες) θα μπορούν να ψάχνουν τις ντουλάπες και τα μπαούλα μας με σκοπό να βρουν και να κατάσχουν χρήματα αλλά και άλλα αντικείμενα αξίας που τυχόν έχουμε. 
Δηλαδή με λίγα λόγια κινδυνεύουν, ο κουμπαράς των παιδιών μας, τα σταυρουδάκια από τα βαφτίσια τους, το χρυσαφικό που άφησε η γιαγιά για την κόρη μας, το παλιό εικόνισμα που μας άφησαν οι προ παππούδες μας....!
Αν τελικά οι ιθύνοντες τολμήσουν να προχωρήσουν σε τέτοιες πρακτικές παραβιάζοντας το ιερό κατά όλους μας άσυλο του σπιτιού μας θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως κάποιοι απελπισμένοι και οργισμένοι συμπολίτες μας δεν θα υποδεχτούν με ευγένεια και ροδοπέταλα τους ελεγκτές οι οποίοι καλό θα είναι (αν αποδεχτούν αυτή την δόλια αποστολή) να φορούν και μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι για να ταιριάζουν με την όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας δηλ. αυτή της κατοχής από τους Γερμανούς και τους τοκογλύφους με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των εγχώριων δωσίλογων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.