17.8.14

Κουτοπονηριές και ... αθλιότητες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε συστηματικά κουτοπόνηρες και άθλιες μεθόδους των κυβερνώντων προκειμένου να μας ξεγελάσουν και να μας παραπλανήσουν για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των έσωθεν και έξωθεν χορηγών και πατρώνων τους. Φυσικά σε αυτήν τους την ...
προσπάθεια έχουν ως συνεταίρους την επώνυμη δημοσιογραφική αλητεία αλλά και δυστυχώς τον επιλεκτικό στραβισμό των λειτουργών της δικαιοσύνης! 
Αφορμή για την επαναφορά των παραπάνω σκέψεων μου είναι το τελευταίο "επεισόδιο" με τον περίφημο Ε.Ν.Φ.Ι.Α που έχει να κάνει με το νέο μόνιμο χαράτσι για τα σπίτια μας και το οποίο στην ουσία μας καθιστά ενοικιαστές του δολίου καθεστώτος που μας κυβερνά. 
Λάβαμε λοιπόν από την εφορία (εσκεμμένα κατά την γνώμη μου) μεγάλα και παράλογα ποσά φόρου για να μετρήσουν τις αντιδράσεις μας και μετά για να μας το παίξουν "καλοί" τα απέσυραν αποδίδοντας τα σε "λάθος". Μάλιστα ο "γνωστός" κ. Γιακουμάτος είχε το θράσος να μας πει ότι η όλη ιστορία στήθηκε από "κάποιον" για να πληγεί η κυβέρνηση και τον οποίο αν "γνώριζε" θα τον ... χαστούκιζε! κ. Υπουργέ μην χαστουκίζετε την νοημοσύνη μας και μην θεωρείτε ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους αφού πάντοτε οι εκάστοτε νομοθετικές, διοικητικές και φορολογικές πράξεις γίνονται κατόπιν ενυπόγραφων εισηγήσεων εκτός και αν η συγκεκριμένη σας ήρθε (όπως και πολλές άλλες) με email από το Βερολίνο και δεν την πήρατε χαμπάρι λόγω φόρτου "εργασίας" μιας και είστε γνωστός "τηλεοπτικός μαϊντανός" που κάνει ... "μεγάλα νούμερα".
Φίλες/οι για να μιλήσουμε σοβαρά όλα αυτά τα κυβερνητικά κόλπα είναι καλά σκηνοθετημένα εκ προοιμίου με απώτερο σκοπό να μας τρομάξουν και να μας φοβίσουν με τα υπερβολικά και τα παράλογα για να δεχτούμε με "ανακούφιση" και χωρίς περαιτέρω αντιδράσεις αυτά που πραγματικά θέλουν να περάσουν δηλ. στο τέλος να τους χρωστάμε και χάρη πως τάχατε μας ... ευνόησαν! 
Η παραπάνω μεθοδολογία έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια πλείστες φορές και είναι βέβαιο πως τις καταστρώνουν με την καθοδήγηση και υπό την επίβλεψη των ειδικών του είδους δηλ. των αχρείων απογόνων του Γκαίμπελς!

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.