1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

2.2.14

Μη φεύγετε … οργιστείτε και ταρακουνήστε μας!!!

Εδώ και καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω λίγες κουβέντες στα νέα παιδιά.
Στους σημερινούς νέους που μεγαλώνουν σε μια πατρίδα που οι λίγο μεγαλύτεροι από εμένα (οι οποίοι μας κυβερνούν) αλλά και η γενιά μου που τους ανέχτηκε, την έφεραν στο χείλος του γκρεμού.
Μια πατρίδα που δεν έχει πια πρότυπα και ήρωες, που τα παιδιά θα παλέψουν για να τους φτάσουν, μια πατρίδα που δεν δίνει πλέον την δυνατότητα ούτε καν να οραματιστούν ένα καλύτερο μέλλον.
Οι λαοπλάνοι των τελευταίων 30 ετών έθαψαν όλα τα θετικά της φυλής μας όπως το φιλότιμο, την διορατικότητα, την έμπνευση, την αισιοδοξία  και έφεραν στο προσκήνιο όλα τα αρνητικά της όπως τον οχαδερφισμό, την εγωπάθεια, και την μνησικακία.
Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε εδώ και  ο καθένας μας έχει μεγάλη ατομική ευθύνη που αφέθηκε να τον παρασύρει το φαρδύ γαλήνιο ποτάμι της μακαριότητας και της μη προσπάθειας. Ήδη ακούγεται η βουή του καταρράκτη που θα κατά γκρεμιστούμε όλοι μαζί για να βυθιστούμε για πάντα στην λάσπη της εξαθλίωσης και της ανυποληψίας.
Τα περιθώρια στένεψαν πλέον δραματικά και θα πρέπει ο καθένας μας να πάει κόντρα στο ρέμα αναζητώντας ξανά τις ρίζες μας. 
Παιδιά κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της καταστροφολογίας που σας λένε να εγκαταλείψετε τα ιερά αυτά χώματα και ορθώστε το ανάστημα σας απέναντι σε όλους μας. 
Οραματιστείτε το μέλλον που σας αξίζει και θυμώστε μαζί μας για τα λάθη και τις παραλήψεις μας. 
Οργιστείτε και ταρακουνήστε μας για να ξυπνήσουμε και να σας ακολουθήσουμε για να τα αλλάξουμε όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.