1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

23.10.13

Η προσωποποίηση της ... γραφικότητας!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Την περασμένη Δευτέρα παρακολούθησα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι την τηλεοπτική παρουσία του υπουργού υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί πιο....
άθλια εμφάνιση υπουργού σε τηλεοπτικό πλατό παρόλο που ο συγκεκριμένος υπουργός έχει μια μακρόχρονη εμπειρία ως “πλασιέ” και πωλητής βιβλίων!

Ενώ απέναντι του είχε ευπρεπείς πολίτες αλλά και επίσημους φορείς από το χώρο της υγείας ο συγκεκριμένος “κύριος” από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του εμφανίζοντας αλαζονική και προκλητική συμπεριφορά η οποία θύμιζε “ξαναμμένο” έφηβο .... αλλά και “κουτσαβάκι” από αυτά που περιφερόταν παλαιότερα στα πορνεία της οδού Αθηνάς και πουλούσαν προστασία!

Πάμπολλες φορές επικαλέσθηκε τους επαίσχυντους μνημονιακούς νόμους και ή μόνιμη λέξη που συνόδευε σαν επωδός τις φράσεις του ήταν η λέξη “απόλυση” για οποιονδήποτε αμφισβητεί τον ίδιο και τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Σιγά κ. Υπουργέ .... η εγωπάθεια σας ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια και στα μάτια όλων μας είστε πλέον “γραφικός” μια και γλύφεται έρποντας εκεί που φτύνατε πριν λίγο καιρό αφού όλοι θυμόμαστε με τι κοσμητικά επίθετα στολίζατε (από τα τηλεοπτικά σας “παζάρια”) τον νυν πρωθυπουργό!

Κάντε “κράτει” κ. Υπουργέ .... ξεπαρκάρεται από το “καλάμι” σας και αντιληφθείτε όσο είναι νωρίς ότι οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες σας “χρησιμοποιούν” για να κάνετε τις βρομοδουλειές τους και μετά θα σας πετάξουν στα σκουπίδια όπου θα παραμείνετε για όλη σας την ζωή μια και οι περισσότεροι Έλληνες θα σας έχουν στην θύμηση τους σαν “ανδρείκελο” της χειρότερης πολιτικής περιόδου της σύγχρονης ιστορίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.