1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

25.10.13

Της Συγχώνευσης ... το κάγκελο!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Τελικά η “παραφύση`' σχέση των συγκυβερνώντων είχε αίσιο τέλος και κατέληξε σε ... γάμο!

Η απορία όλων μας είναι ποιος ...
από τους δύο θα είναι από πάνω και ποιος από κάτω (για να μη πάει ο νους σας στο πονηρό) εννοώ ποιος θα “επιβάλει” τις περισσότερες πολιτικές του στον άλλο!

Ας μιλήσουμε σοβαρά!...το σίγουρο είναι ότι και οι δυο τους μας κοροϊδεύουν ασύστολα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίσουν περισσότερο χρόνο εξουσίας.

Εξουσίας την οποία έχουν μετατρέψει σε κοινοβουλευτική δικτατορία προκειμένου να υπηρετήσουν όσους μίζαραν κατά καιρούς υπουργούς και στελέχη των κομμάτων τους.

Χθες βράδυ έτυχε να δω σε εκπομπή του κ. Γ. Τράγκα αποσπάσματα από τις περσινές προεκλογικές ομιλίες και των δύο και πραγματικά ένιωσα ότι ζούμε στην εποχή της απόλυτης ξεφτίλας και πολιτικής αναξιοπρέπειας μια και ο ένας έλεγε τα χειρότερα για τον άλλο.
Χαρακτηριστικά άκουσα τον κ. Σαμαρά να λέει “Διώξαμε τον Παπανδρέου και τώρα θα διώξουμε και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ”. Επίσης τις διαβεβαιώσεις του στους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι ποτέ δεν θα συγκυβερνήσει με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα καθώς και πολλά άλλα “κομψά” που αφορούσαν προσωπικά τον κ. Βενιζέλο. Όμως άκουσα και αυτόν να λέει τα χειρότερα για τον κ. Σαμαρά!

Εδώ μάλλον ταιριάζει η ρήση του λαού που λέει ότι “ο φόβος φυλάει τα έρμα” οπότε δεν είναι παράξενο που οι δύο “άσπονδοι” πολιτικοί εχθροί έγιναν “κολλητάρια” και υπογράφουν και προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ τους, ερήμην των βουλευτών τους αλλά γράφοντας και στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Ελληνικό λαό στου οποίου κατσικώθηκαν στο σβέρκο αφού τον ξεγέλασαν για άλλη μία φορά με ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις.

Τελικά ζούμε στην εποχή όπου σ' αυτή την χώρα όλα “συγχωνεύονται” όπως τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι εφορίες, οι τράπεζες κ.α.

Συγχωνεύσεις που φέρνουν απολύσεις εργαζομένων, μειώσεις μισθών, υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας και συρρίκνωση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας.

Ελπίζω η τελευταία συγχώνευση και γάμος της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ να μείνει “άκληρος” και να μην έχει άλλες “τερατο-γεννέσεις” όπως είχαμε την περίοδο του αρραβώνα τους και όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις στο πλήθος των συγχωνεύσεων που μας επιβάλουν να “απολυθούν” δια παντός από την πολιτική ζωή της πατρίδας μας αφού πρώτα τιμωρηθούν σκληρά για όλα τα ανομήματα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.