1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.1.13

Ζητείται μαθηματικός ... τύπος!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Εδώ και ημέρες ακούμε και διαβάζουμε δηλώσεις των εκπροσώπων του οικονομικού επιτελείου της τριτοκομματικής κυβέρνησης (δηλ. της τρόικας του εσωτερικού) οι οποίοι μας λένε ότι το φετινό χειμώνα ενώ ...

έχουμε μείωση της ζήτησης του πετρελαίου θέρμανσης κατά 80% αντιθέτως έχουμε διπλασιασμό των κρατικών εσόδων (από την πώληση του 20%) λόγω λένε αύξησης του κρατικού φόρου.
Προσπάθησα μόνος αλλά και με άλλους φίλους (σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα) να βρούμε των μαθηματικό τύπο που θα επιβεβαίωνε με νούμερα αυτές τις δηλώσεις αλλά δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει.
Μάλλον δεν έχουμε ¨καθαρό" μυαλό να αντιληφθούμε τις στατιστικές και τις εξισώσεις των "σαϊνιών" του εν λόγω υπουργείου και για αυτό ίσως φταίνε οι κρύες ημέρες και νύχτες που διανύουμε όλοι μας λόγω δυσκολίας να προμηθευτούμε το πετρέλαιο θέρμανσης για τα καλοριφέρ μας. Το πετρέλαιο το οποίο οι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες κατάντησαν είδος πολυτελείας γυρνώντας μας σε άλλες δύσκολες εποχές που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες μας τις περίφημες …. ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ!


Υποσημείωση
Φυσικά όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια της προπαγάνδας των εγχώριων υπάλληλων της Μέρκελ και του Πολ Τόμσεν να δικαιολογήσουν τις εθνοκτόνες πολιτικές τους αντλώντας προφανώς το θράσος και το θάρρος τους από την μέχρι τώρα ανεκτικότητα και μακαριότητα ... όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.