9.1.13

Ζούμε στη χώρα του ... "Θα" ... και του... “Αν”.

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Μετά την μεταπολίτευση όπως είναι γνωστό οι κυβερνώντες μας φλόμωσαν στα ψέματα και στις υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησαν ενώ πολλοί εξ αυτών με τους παρατρεχάμενους και τους σφουγγοκωλάριους που τους ...
περιτριγύριζαν κατάκλεψαν το δημόσιο κορβανά οδηγώντας την πατρίδα αλλά και όλους εμάς στα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.
Φυσικά όλοι, αλλά και ο καθένας προσωπικά φέρουμε τεράστια ευθύνη που πιστέψαμε αλλά και ανεχτήκαμε όλους αυτούς τους αγύρτες που έβγαιναν και βγαίνουν στα μπαλκόνια και στα τηλεπαράθυρα και μας κοροϊδεύουν ασύστολα.
Ξεκινώντας την δεκαετία του 80’ από τον Ανδρέα Παπανδρέου μας έλεγαν, Θα κάνουμε, Θα φτιάξουμε, Θα δώσουμε και άλλες πολλές υποσχέσεις στολισμένες πάντα με το “Θα” κάνοντας διαχρονικό το γνωστό τραγούδι του αξέχαστου Χρηστάκη που λέει «Όλο θα και θα και θα … σκάσε βρε Παραμυθά».
Όμως τα τελευταία χρόνια προέκυψαν οι Χαρβατολελέδες ξεπουλημένοι υπαλληλίσκοι των τραπεζιτών και των άλλων κεφαλαιοκρατών οι οποίοι άλλαξαν το τροπάριο και έκαναν κυρίαρχο σύνθημα τους το “Αν”.
Αφού μας ξεπούλησαν υπογράφοντας τα επαίσχυντα μνημόνια και τις κατάπτυστες συμβάσεις τώρα μας μιλούν και μας υπόσχονται καλύτερες μέρες λέγοντας μας
«Αν πιάσουμε τους στόχους, Αν πιάσουμε τους φοροφυγάδες, Αν Αν, Αν, Αν….» και φυσικά μας κάνουν να σκεφτόμαστε ολοένα και περισσότερο πως  «Αν είχαν φιλότιμο έπρεπε να έχουν πάει όλοι να πνιγούν.» Όμως όπως είναι γνωστό τα “γουρούνια” και τα “λαμόγια”  δεν έχουν τσίπα και ντροπή οπότε συμπληρώνουμε την σκέψη μας λέγοντας πως «Αν υπήρχε δικαιοσύνη και δικαστές που να έχουν “μπόι” (για να μη πω τίποτα άλλο) όλοι αυτοί οι "τύποι" θα έπρεπε να είναι κλεισμένοι στον Κορυδαλλό και τα κλεψιμαίικα τους να έχουν επιστραφεί στα δημόσια ταμεία.»
Αντί αυτού όμως συνεχίζουν να μας κυβερνούν οι ανίκανοι και οι Λισταρχοστικοκαραγκιόζηδες οι οποίοι μας κοροϊδεύουν με στημένες και σικέ υποθέσεις αποπροσανατολίζοντας μας για να καλύψουν για άλλη μια φορά τα βρώμικα ίχνη των ανομημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.