1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

7.4.11

Πότε υπάρχει "Ελπίδα"

“Ελπίδα” είναι η λέξη που μας ναρκώνει και σπρώχνει την σκέψη μας μπροστά σε μια όμορφη και τις περισσότερες φορές απατηλή προσμονή για να είναι υποφερτές οι δυσκολίες του παρόντος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το όπιο των λαών γιατί αυτή την λέξη πουλάνε εδώ και χρόνια οι δημαγωγοί Πολιτικοί για να χειραγωγήσουν και να κατευθύνουν τις μάζες. Μοιάζει σαν να περπατάμε στην έρημο και να δαγκώνουν το σώμα μας φίδια, σκορπιοί και εμείς αντί να κοιτάμε μπροστά μας για να αντιδράσουμε και να προφυλαχτούμε κοιτάμε στο βάθος του ορίζοντα στον αντικατοπτρισμό του ήλιου μια ανύπαρκτη όαση που ονομάζεται “Ελπίδα”. Όμως όταν πριν από αυτήν προηγείται προβληματισμός, σχεδιασμός, οργάνωση και τέλος έντονη προσπάθεια … ναι … τότε υπάρχει “Ελπίδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.