1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

15.12.10

Κότες …. Λυράτες!!!


Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε και διαβάζαμε για υποτιθέμενες διαφωνίες και επικρίσεις από μερίδα των κυβερνητικών βουλευτών στους αρμόδιους υπουργούς για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες στην Βουλή.
Λεονταρισμοί που ...
αποδείχτηκαν κακαρίσματα την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας. Πάλι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και υπερψήφισαν για άλλη μια φορά μέτρα ενάντια στα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων.
Οι ΔουΝουΤο-δανειστές μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν απαίτησαν μέτρα εις βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά όπως λέει η γνωστή παροιμία “Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται” και αυτό έκαναν και οι εγχώριοι βιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι δηλ. απαίτησαν να επαναφέρουν τον εργασιακό μεσαίωνα για να αυξήσουν τα κέρδη και τις αμύθητες περιουσίες τους. Όλα αυτά βέβαια πίνοντας κυριολεκτικά ακόμα περισσότερο όπως έκαναν όλα τα χρόνια το αίμα των εργαζομένων.
Των εργαζομένων οι οποίοι περίμεναν από την πλειονότητα  των εκπροσώπων τους  να πούνε όχι στην νέα λαίλαπα και αντ’ αυτού είδαν έναν μόνο βουλευτή τον κ. Παπαχρήστου να αναλογίζεται και να αναλαμβάνει την ύστατη στιγμή την ευθύνη του διαχωρίζοντας την θέση του με ένα μεγαλοπρεπές όχι στο αντεργατικό και πανάθλιο πολυνομοσχέδιο!!! Φυσικά ο μεγάλος δημοκράτης αρχηγός!... που διατυμπανίζει ότι πιστεύει στην ελευθερία απόψεων …. τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας!!!
κ. Παπαχρήστου θέλω να σας πω ότι η άρνηση σας αυτή θα καταγραφεί ως κορυφαία πράξη στην μέχρι τώρα πολιτικής σας διαδρομής μια και αφουγκραστήκατε και ανταποκριθήκατε με θάρρος και λεβεντιά στην βούληση και την θέληση της πλειονότητας του Ελληνικού λαού.  
Ενός λαού που σε κάθε ευκαιρία και μέχρι να ξεκουμπιστούν δια παντός θα βροντοφωνάζει στους 156 εναπομείναντες κυβερνητικούς βουλευτές “Κότες” …. Κότες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.