1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

19.12.10

κ. Βουλευτά …

… διαβάσαμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και πολλοί από εσάς τηλεφωνήσατε στον κ. Χατζηδάκη για να του εκφράσετε την βαθιά λύπη και συμπάθεια σας για τον προπηλακισμό του την περασμένη Τετάρτη από τους οργισμένους διαδηλωτές.
Νιώθουμε την αγωνία σας!... και φαίνεται καθαρά ότι άρχισε να λειτουργεί στο υποσυνείδητο σας η ανάγκη να προασπίσετε τον "κλάδο" σας, μια και σίγουρα καταλάβατε ότι η επίθεση στον κ. Χατζηδάκη δεν ήταν προσχεδιασμένη αλλά ήταν μια αυθόρμητη έκφραση αγανάκτησης του λαού έναντι των πεπραγμένων σας όλα αυτά τα χρόνια!


Φαντάζομαι κατανοείτε πλέον σοβαρά ότι αυτό το ακραίο αλλά αναμενόμενο γεγονός ίσως είναι η αρχή για το τέλος των απλών απολαύσεων της προσωπική σας ζωής.
Μια ζωής που δεν θα μπορείτε χωρίς φόβο, να κυκλοφορήσετε ανάμεσα στον απλό κόσμο, να πάτε μια εκδρομή, αλλά και που θα τρέμετε να πιείτε ακόμα και ένα κρασί με τους φίλους σας σε μια ταβέρνα.
Είμαι βέβαιος ότι στο άμεσο μέλλον θα βιώσετε όλοι σας, την απομόνωση και το χλευασμό της κοινωνίας και ίσως είναι καιρός να μπείτε στην διαδικασία της αναθεώρησης του πολιτικού σας φέρεσθε και γίγνεσθαι, αποτάσσοντας από πάνω σας τον τίτλο του απλού παλαμοκρουστή, αλλά και του άβολου προβάτου που απλά επικροτεί και υποστηρίζει τις επιλογές της εκάστοτε ηγετικής ομάδας του κόμματος του.
Ναι κύριοι Βουλευτές είστε συνυπεύθυνοι όλων αυτών που συντελούνται εις βάρος του Ελληνικού λαού γιατί κάνετε τα λιοντάρια και τους κοκόρους με τις δήθεν αντιρρήσεις σας σε καθοριστικά ζητήματα που υποβαθμίζουν και προδιαγράφουν ένα ζοφερό μέλλον για την ζωή όλων μας, αλλά στο τέλος γινόσαστε απλές ναζιάρικες γατούλες και κότες που στις κρίσιμες ψηφοφορίες. λένε “Ναι σε όλα”
Δεν θέλω να πιστεύω και δεν πιστεύω ότι όλοι είστε επίορκοι του όρκου που δώσατε να υπηρετείτε τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας αλλά σίγουρα η παθητική σας στάση απέναντι στους καταχραστές και λιγδιάρηδες που είναι ανάμεσα σας μας δίνει το δικαίωμα να σας θεωρούμε συνένοχους, με την κατηγορία της υπόθαλψης αυτών, που με τα έργα και τις πράξεις τους, αμαύρωσαν και αμαυρώνουν εδώ και καιρό την “Πολιτική” και τους “Πολιτικούς” Μια παθητικής στάσης που έκανε ένα ολόκληρο λαό να σας θεωρεί όλους συλλήβδην … “Απατεώνες.”

Υποσημείωση:
Αλήθεια!... δεν είδαμε πουθενά κάποιοι από εσάς να ασχολούνται με τους ανώνυμους τραυματίες της Κερατέας αλλά και γενικά με τα κατά καιρούς θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας που έχει επιβάλει τον τελευταία χρόνια το καθεστώς που υπηρετείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.