1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

16.6.18

Η πατερίτσα ... των ΣυριζΑνέλ!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η δήλωση του Γιώργου Τράγκα...
Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή δίνει την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να κάνει πιο άνετα το πάρτι της μεγάλης μειοδοσίας στις Πρέσπες. 

Ο σχολιασμός...

Συμφωνώ απολύτως με την δήλωση του κ. Γιώργου Τράγκα ο οποίος οφείλω να πω πως είναι ο μόνος από τους λεγόμενους μεγαλοδημοσιογράφους που μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας των Παραπολιτικών 90,1 δίνει καθημερινά 8:00 με 11:00 το πρωί την μάχη με τους δήθεν Αριστερούς αλλά επί της ουσίας δεξιόστροφους Φασίστες (κατά τον Μίκη Θεοδωράκη) που μας κυβερνούν.
Το γεγονός λοιπόν είναι ότι αυτός ο περίεργος τύπος της Χρυσής Αυγής με τις απαράδεκτες δηλώσεις του (καθοδηγούμενος κατ' εμέ) κατάφερε την συγκεκριμένη στιγμή να αλλάξει την επικαιρότητα βοηθώντας στον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού από το μεγάλο θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.
Γιατί άραγε η τωρινή αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν φρόντισαν να ξεκαθαρίσει η Δικαιοσύνη τις κατηγορίες που εκκρεμούν για αυτό το κόμμα και το αφήνουν εφόσον είναι ένοχο να συμμετέχει στις εκλογές και στις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες;
Μήπως βολεύονται με αυτή την εκκρεμότητα για να τους χρησιμοποιούν (σε συνεννόηση μεταξύ τους ή ως χρήσιμους ηλίθιους) για να δημιουργούν κατά καιρούς τα σκηνικά του αποπροσανατολισμού αλλά και για να χαρακτηρίζουν όσους τολμούν να τους αμφισβητούν ως μέλη του συγκεκριμένου κόμματος αλλά και ως Φασίστες, Ακροδεξιούς, Εθνικιστές, Θρησκόληπτους, Ετερόκλητους Όχλους κ.α;
Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο με τον γραφικό ή πράκτορα Μπαρμπαρούση έδωσε το δικαίωμα στον άλλο γραφικό τύπο που υποδύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βγει και να πει αυτές τις γελοιότητες περί σχέσεως της ακραίας συμπεριφοράς του με την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.
Φίλες/οι ζούμε ημέρες απόλυτης πολιτικής παρακμής όπου όλα αποφασίζονται κάτω από το τραπέζι και η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού γίνεται με ένα και μόνο στόχο αυτόν της παραπλάνησης και της αλλοίωσης της κρίσης του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.