25.1.18

Η σάτιρα της ατάλαντης και τα χαχανητά της ... ξανθιάς!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση...
Μεγάλη οργή προκάλεσε στους Μακεδόνες η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (δήθεν) σάτιρα στην οποία επιδόθηκε κάποια (δήθεν) κωμικός που ονομάζεται Λίλα Σταμπούλογλου στην εκπομπή Tatiana Live της τηλεόρασης EPSILON TV την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018. Εμφανίστηκε φορώντας την τιμημένη παραδοσιακή φορεσιά του Ρουμλουκιού κραδαίνοντας προκλητικά το εθνικό μας Σύμβολο, ξεστομίζοντας ανοησίες και ασυνάρτητες κραυγές σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Ο σχολιασμός...
Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση ένιωσα την περιέργεια να δω και να ακούσω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο! 
Βέβαια την συγκεκριμένη κυρία θυμήθηκα ότι την είχα ξαναδεί δυο τρεις φορές και δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα τόσο από την ερμηνευτική και σκηνική της παρουσία αλλά πολύ περισσότερο από τα υποτιθέμενα σατιρικά κείμενα της τα οποία για μένα είναι από μέτρια έως άθλια! 
Μπορώ να σας πω ότι το ενδιαφέρον και χιουμοριστικό για μένα ήταν τα χαχανητά και τα κακαρίσματα της κ. Στεφανίδου!
Χαχανητά τα οποία πιθανόν να δημιουργούν την ψευδαίσθηση στην κ. Σταμπούλογλου ότι είναι ... ταλαντούχα και αρέσει!
Τέλος πάντων αναζήτησα βρήκα και είδα το επίμαχο βίντεο και απλά επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά την προσωπική μου άποψη για την εν λόγω κυρία. 
Φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό προς το χειρότερο με το θράσος της (μπορεί να είναι και ηλιθιότητα) να σατιρίσει και να χαρακτηρίσει με αυτό το τρόπο μια μεγάλη πραγματικά συγκέντρωση ανθρώπων οι οποίοι αγωνιούν, συμμετέχουν και μάχονται για να αποτρέψουν κάτι το οποίο δικαίως θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον της πατρίδας μας.
Φίλες/οι δυστυχώς για όλους μας αυτή είναι η ποιότητα των σημερινών Μ.Μ.Ε τα οποία είναι η αιχμή του δόρατος των εκάστοτε κυβερνήσεων για την παραπληροφόρηση, την αποχαύνωση αλλά κυρίως για την αλλοίωση των Πολιτιστικών, Θρησκευτικών και Πατριωτικών μας πεποιθήσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.