22.11.17

Τα ψεύτικα πλεονάσματα θράσους και Πολιτικής αναλγησίας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
Παρακολουθώντας κάποιος τις τελευταίες ημέρες τα βραδινά δελτία διαπιστώνει ότι η ειδησεογραφία επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην Χριστουγεννιάτικη διανομή μέρους του περίφημου πρωτογενούς πλεονάσματος.
Οι κυβερνώντες ή για να είμαστε ακριβείς οι εγχώριοι κοτσαμπάσηδες των Ευρωπαίων τοκογλύφων έχουν βγει παγανιά και διαλαλούν την πρόθεση τους να μας επιστρέψουν ελάχιστα από όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια μας έκλεψαν και συνεχίζουν να μας κλέβουν χωρίς ντροπή και κυρίως χωρίς ατιμωρησία.
Το σίγουρο είναι ότι θα συμβεί ότι και πέρσι δηλαδή έδωσαν ένα και εν συνεχεία πήραν τέσσερα π.χ στην μικροσυνταξιούχο μητέρα μου έδωσαν 300€ και εν συνεχεία της έκοψαν 1380€ ετησίως!
Το βέβαιο είναι ότι οι σύγχρονοι θιασώτες του παλαιού Σοβιέτ μας αντιμετωπίζουν ως επαίτες θεωρώντας προφανώς ότι με τα λίγα ψυχουλάκια που θα μας πετάξουν θα ξεχάσουμε την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε με την οικονομική μας ανεπάρκεια λόγω της υψηλής φορολογίας, της ανεργίας, την στεναχώρια μας για την φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό και τους φόβους μας για το τι μέλλει γενέσθαι με όλο αυτόν το συμφερτό των λαθροεισβολέων που απειλούν να μας εξαφανίσουν ως λαό και ως χώρα.
Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κατά συρροή ψεύτες οι οποίοι μας κοροϊδεύουν καθημερινά θεωρώντας ότι έχουν να κάνουν με Χάνους οι οποίοι καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν. 
Φυσικά δεν μας λένε ότι τα πλεονάσματα τους είναι ματωμένα και ψεύτικα γιατί προέρχονται από την παράνομη υπερφορολόγηση όλων μας, τις καθυστερήσεις έκδοσης των χιλιάδων συντάξεων που εκκρεμούν, τα πολύχρονα χρωστούμενα του δημοσίου σε ιδιώτες, τις δραματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και στην αισχρή αποδόμηση της υγείας της παιδείας και της άμυνας της χώρας!
Προσωπικά πιστεύω ότι όλη αυτή η "αλλοπρόσαλλη παρέα" επηρεασμένη από την μέθη της εξουσίας οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια. 
Σε μονοπάτια που σύντομα θα γίνουν χωρίς επιστροφή αν συνεχίσουμε να παραμένουμε βουβοί, αδρανείς και φοβισμένοι μπροστά σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη πολιτική τσογλαναρία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.