29.9.17

Δεν είναι Δεξιά αλλά η χειρότερη Πρώτη φορά Αριστερά!


Η είδηση…
Νέα κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ασκεί ο Μίκης Θεοδωράκης με επιστολή προς τον Σπινθήρα στο theodorakism.blogspot.gr καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «θα μείνει στην ιστορία ως η δεξιότερη από όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας από το 1831 ως σήμερα»

Ο σχολιασμός …

Σεβαστέ Μίκη όλοι ενθυμούμαστε ότι με το προσωπικό σας κύρος και την κοινωνική σας απήχηση συμβάλλατε (εσείς με τις θετικές δηλώσεις σας αλλά και ο Μανώλης ο Γλέζος με την συμμετοχή του) στην κατάκτηση της εξουσίας από αυτούς τους σαλτιμπάγκους.
Μιας εξουσίας η οποία αποδείχτηκε και αποδεικνύεται καθημερινά όχι η χειρότερη δεξιά αλλά χειρότερη Πρώτη φορά Αριστερά με ότι αυτό συνεπάγεται γενικότερα για το μέλλον της ευρύτερης Αριστεράς!
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι έχουμε ένα κυβερνητικό συνασπισμό Αριστερών και Ακροδεξιών οι οποίοι συνειδητά ξεπουλούν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο  τα οφέλη της εξουσίας!
Αγαπητέ Μίκη είναι προς τιμή σας ότι και εσείς με την τωρινή αυστηρή κριτική σας αλλά και ο Μανώλης Γλέζος με την δημόσια συγνώμη του δίνεται την πραγματική εικόνα αυτών των ξεδιάντροπων και αναίσχυντων τύπων και δυστυχώς είναι λυπηρό για όλους μας που δεν είστε 20 χρόνια νεώτεροι για να ηγηθείτε στον εκδιωγμό τους και την παραδειγματική τους τιμωρία για τα δεινά που επέφεραν στον λαό μας.
Στον λαός μας που δυστυχώς εδώ και χρόνια έχει έλλειμμα μνήμης και κρίσης αλλά και έλλειμμα άξιων και ικανών ηγετών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.