1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

18.5.17

Κάποιοι παίζουν κωμωδία κι' εμείς ζούμε τραγωδία!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε στο παλκοσένικο της Ελληνικής Βουλής μια ομολογουμένως καλοστημένη “Θεατρική Παράσταση” από τους 153 πρωταγωνιστές των ΣυριζΑνέλ μαζί φυσικά με την συνδρομή και των υπολοίπων οι οποίοι προς το παρόν συνδράμουν για την επιτυχία της ως κομπάρσοι με την προσδοκία στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές!

Πραγματικά είναι λυπηρό για όλους μας να βλέπουμε και να ακούμε όλες αυτές τις αήθεις προσωπικές λογομαχίες και αντεγκλήσεις οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να τους χαρακτηρίσουν ως άτομα απολίτιστα και φαιδρά!
Θα μου πείτε βέβαια είναι δυνατόν οι Αριστεροί Κατσαπλιάδες (αλλά και οι επερχόμενοι οι οποίοι τώρα δεν ψηφίζουν αλλά θα εφαρμόσουν όταν έρθουν στην εξουσία) να άφηναν να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση η οποία θα αναδείκνυε τα ψηλά γράμματα και την οδυνηρή πραγματικότητα του εισαγόμενου φιρμανιού των τοκογλύφων;
Όχι φυσικά αφού όπως είναι γνωστό πολλοί εξ αυτών (των ΣυριζΑνέλ) ακόμα και πριν λίγες ημέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα (με ύφος Τσε Γκεβάρα) μας ορκιζόταν ότι δεν θα προνομοθετήσουν κανένα νέο μέτρο λέγοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ..... Αντισυνταγματικό!!!
Κύριοι Βουλευτάδες της συμπολίτευσης μπορεί αυτή τη στιγμή η αίσθηση και η δύναμη της εξουσίας να σας συναρπάζει αλλά μη ξεχνάτε ότι είναι προσωρινή και σύντομα (αν δεν κηρύξετε δικτατορία) θα κριθείτε από τον λαό που κοροϊδέψατε "δις" και τότε θα ισχύσει η σοφή Ελληνική παροιμία που λέει «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα».
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι η οργή και αγανάκτηση όλων μας μέρα με την ημέρα μεγαλώνει οπότε δυστυχώς για σας  η κακή σας ημέρα δεν θα είναι Μία αλλά … Πολλές!!!
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.