1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.4.17

Πλεονάσματα .... Θράσους και Πολιτικής Αναλγησίας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
 
Συχνά πυκνά ακούμε τα επώνυμα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να μας λένε ότι πέτυχαν αλλά και θα πετύχουν μελλοντικά μεγάλα πλεονάσματα. 
Φυσικά έχουν δίκιο ...αφού εδώ και καιρό όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι λειτουργούν ως κοτσαμπάσηδες των δανειστών ληστεύοντας στην κυριολεξία τα πενιχρά εισοδήματα όλων μας αλλά και υποβαθμίζοντας ολοένα και περισσότερο την Υγεία, την Παιδεία, την Πρόνοια αλλά και την Άμυνα της χώρας μας.
Φυσικά κ. Τσίπρα θα έχετε πλεονάσματα αφού π.χ στην συνταξιούχο 76χρονη μητέρα μου τον περασμένο Δεκέμβριο (με μεγάλη επικοινωνιακή προβολή) τις δώσατε για μία φορά 300€ και τώρα τις παίρνετε (στα μουλωχτά και αθόρυβα) και κυρίως εσαεί 1320€ το χρόνο!
Συγκεκριμένα (και χωρίς καμία εξήγηση) από τον Ιανουάριο) από 605€ το μήνα τις δίνεται 495€!!!
Είναι λογικό να υπάρχουν πλεονάσματα όταν χιλιάδες   συμπατριώτες μας περιμένουν 2, 3 και 4 χρόνια προκειμένου να πάρουν την σύνταξή τους!
Χιλιάδες είναι επίσης και αυτοί που βιώνουν την στάση πληρωμών εκ μέρους του κράτους αφού εδώ και καιρό περιμένουν να εξοφληθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που προσέφεραν στο Ελληνικό δημόσιο.
Με όλα αυτά λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης, συν τις ληστρικές φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις που μας έχετε επιβάλει τα νούμερα και τα πλεονάσματα σας θα συνεχίζουν να ευημερούν για το επόμενο διάστημα αλλά να είστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη αντιληφθεί το πλεόνασμα θράσους αλλά και της πολιτικής αναλγησίας που διαθέτετε και σύντομα θα σας ξαποστείλει στον αγύριστο ... για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.