1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

4.11.13

Οι “Κουλές” ερμηνείες και οι “Οχλοβοές” στα τηλεπαράθυρα τεκμηριώνουν την θεωρία των δύο ... Άκρων!!!


Είναι γνωστό ότι στα σημαντικά θλιβερά γεγονότα υπάρχουν οι ερμηνείες της πρώτης στιγμής τις οποίες μπορούμε να χωρίσουμε στις “εν βρασμό” δηλ. σε αυτές που προκαλούν το σοκ ή ο φόβος αλλά και στις “σκοπούμενες” δηλ. σε αυτές που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και άλλες ...
καταστάσεις.

Εδώ βέβαια μπορεί να γεννηθεί το ερώτημα μήπως αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα διαπράττονται για να εξυπηρετήσουν τις σκοπούμενες ερμηνείες;

Φυσικά στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί κανένας από εμάς τους απλούς πολίτες να απαντήσει με σιγουριά από την πρώτη στιγμή αλλά μπορούμε παρακολουθώντας την εξέλιξη των γεγονότων να βγάλουμε μακροπρόθεσμα, πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πως τα παραπάνω τα αναφέρω για να τα συσχετίσω με τις πρόσφατες δολοφονίες των τριών νέων συνανθρώπων μας του Π. Φύσσα, του Μ. Καπελώνη, του Γ. Φουντούλη καθώς και τον βαρύ τραυματισμό του Α. Γέροντα.

Είδαμε και βλέπουμε το πως χειρίζονται επικοινωνιακά τα δύο θλιβερά γεγονότα οι φορείς της “έγκυρης” ενημέρωσης.

Από την μία έχουμε “Κουλές” ερμηνείες κάποιων μεμονωμένων δημοσιογράφων στα διάφορα blogs και εφημερίδες και από την άλλη τις “βαθυστόχαστες” αναλύσεις στις “οχλοβοές” των τηλεπαράθυρων των “ΜεGάλων” και όχι μόνο καναλιών.

Για μένα τουλάχιστον επικοινωνιακά παρακολουθούμε κατά το πλείστον μια “σκοπούμενη” δημοσιογραφική αλητεία η οποία δεν εξυπηρετεί την πραγματική ενημέρωση αλλά άλλους σκοτεινούς σκοπούς μια και όλοι αυτοί οι “Κύριοι” προχωρούν σε κρίσεις αλλά και σε “υποδείξεις”,  με σκοπό να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τους τηλεθεατές.

Δεν είμαι οπαδός ή φίλος της Χρυσής Αυγής αλλά η κοινή λογική μου με κάνει να θεωρώ αδιανόητο ότι κάποιος αρχηγός νόμιμου κόμματος στις μέρες που ζούμε (όπου όλοι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται) θα μπορούσε να διατάξει ή να καλύψει κάποιον δολοφόνο. Επίσης θεωρώ αδιανόητο να δεχτώ αυτό που πάνε να μας πλασάρουν για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στο Ν. Ηράκλειο δηλ. ότι έγινε για λόγους αντεκδίκησης.

Φίλες/οι κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της δημοκρατίας και του τόπου μας και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεχτικοί σε ότι ακούμε και βλέπουμε μια και μέρα με την μέρα ενισχύεται η “θεωρία” των δύο άκρων.

Μια θεωρία που ήδη έχει βάλει πίσω από τα κάγκελα κάποιους από το ένα άκρο (ελπίζω γρήγορα όπως έχει προαναγγείλει ο υπουργός να έχουμε την “δίκαιη” δίκη για να πεισθεί και η καχύποπτη κοινή γνώμη) αλλά φοβούμαι πως πολύ σύντομα θα οδηγήσει και κάποιους άλλους από το άλλο άκρο εκεί για να τους κάνουν παρέα!

Το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν όλα αυτά ευνοούν αυτούς που διέπραξαν και διαπράττουν πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα εις βάρος όλων μας και τα οποία μας έφεραν σε αυτή την δεινή θέση.

Μια θέση που μας αποδυναμώνει σαν χώρα και σαν λαό κάνοντας μας ευάλωτους σε όσους επιβουλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές αλλά και την εθνική μας κυριαρχία!!!

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΒΕΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Πρεβενιέ φαντάζομαι το "Κουλές" είναι για τις άθλιες δηλώσεις του Κούλογλου. Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι πως είναι δημοσιογράφοι αλλά μόνο πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.