1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

2.10.12

Σιγά σιγά μας μπολιάζουν με το δηλητήριο του …διχασμού!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Δυστυχώς ζούμε ημέρες απόλυτης ξεφτίλας όπου ένας ολόκληρος λαός λοιδορείτε από πολιτικούς “νάνους” οι οποίοι σκυμμένοι στα “τέσσερα” προσκυνούν τα κΩλ@παιδα της Τρόικας ξεπουλώντας τις ζωές και το μέλλον όλων μας.
Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτό συμβαίνει γιατί όλο αυτός ο πολιτικός συρφετός των τελευταίων χρόνων κατέκλεψε τα πάντα και είναι όμηρος των χορηγών και των μιζαδόρων της Siemens.
Τώρα καλούν τους απλούς Έλληνες πολίτες να πληρώσουν με αίμα και πόνο τις ανομίες τους ενώ σκαρφίζονται τα πάντα προκειμένου να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία για να διατηρήσουν τα κλεμμένα τους αλλά και να σβήσουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους.
Δυστυχώς φαίνεται πλέον ολοκάθαρα ότι εκτός από την συμπολίτευση των άθλιων ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων οι κύριοι της λεγόμενης αντιπολίτευσης αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών μας. Οι μεν της μείζονος αντιπολίτευσης τους παλαιότερους λεονταρισμούς και βρυχηθμούς, τους μετέτρεψαν σε νιαουρίσματα ναζιάρικων γατιών ενώ της ελάσσονος δεν φαίνεται να έχoυν κατανοήσει ακόμα τους "κανόνες" του παιχνιδιού και φέρονται σαν παράνομο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που με την στάση και τις ενέργειες του σε πολλές περιπτώσεις ρίχνει νερό στο μύλο των αθλίων δημοσιοκάφρων για να παραπληροφορούν και να αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό λαό.
Δεν είναι καθόλου τυχαία όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες όπου μας έχουν έτοιμο το κουστούμι ή μάλλον το σάβανο για να μας αποτελειώσουν και ως εκ θαύματος άρχισαν να σκάνε ειδήσεις μεγατόνων, όπως η περίφημη λίστα των πολιτικών που ελέγχονται για πλουτισμό, το χαμένο CD των 2000 φοροφυγάδων σε τράπεζες του εξωτερικού αλλά και το εξωφρενικό σενάριο για τον ενδεχόμενο πραξικόπημα που απέτρεψε τάχα ο τότε πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου καρατομώντας εν μία νυκτί την ηγεσία του στρατεύματος.
Απαράδεκτα σενάρια και μεθοδευμένες πρακτικές των δωσίλογων οι οποίοι πλέον συνειδητά και για να περάσουν τις βουλές των τοκογλύφων, εδώ και καιρό τρομοκρατούν ένα σαστισμένο λαό ο οποίος παρακολουθεί άναυδος και μουδιασμένος τα όσα συμβαίνουν.
Μακάρι να είμαι απλά υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι εδώ και καιρό σιγά σιγά όλοι αυτοί οι πολιτικοί Γκάνγκστερ μπολιάζουν ομάδες και τμήματα του λαού μας με το δηλητήριο του …διχασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.