1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

11.1.14

Η μεγαλύτερη ... ενοχή μας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Στους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς που διανύουμε όπου όλα μοιάζουν διαφορετικά και πρωτόγνωρα το μόνο που μένει σταθερό εδώ και μήνες είναι η μακαριότητα και η νιρβάνα που ζούμε οι περισσότεροι λες και όλα αυτά που βιώνουμε αφορούν κάποιους άλλους και όχι εμάς.
Τελικά οι προπαγανδιστές και γκεμπελιστές τύπου Πάγκαλου και δημοσιοκάφρων κατάφεραν να μας μπολιάσουν με το μικρόβιο της συνενοχής για τα πεπραγμένα.
Ναι φίλες/οι η αδράνεια όλων μας είναι παραδοχή της υποτιθέμενης ενοχής μας, μια και οι συνωμότες σχεδίασαν και εκτέλεσαν με αριστοτεχνικό τρόπο το σχέδιο τους στην πάροδο των τελευταίων δεκαετιών .
Πρώτα υποβάθμισαν την παιδεία την οποία μετέτρεψα σε παπαγαλιάζουσα για να αποχαυνώσουν, αλλά και να μειώσουν την κριτική σκέψη των νέων ανθρώπων.
Παράλληλα σιγά σιγά εισήγαγαν παράνομες πρακτικές και μεθοδεύσεις οι οποίες έγιναν ανάγκη και τρόπος ζωής των Νεοελλήνων.
Ένας φαύλος κύκλος παρανομιών, μικρών και μεγάλων που μας έκαναν όλους να έχουμε "λερωμένη" την φωλιά μας στην οποία τώρα έχουμε χωθεί αισθανόμενοι ότι έχουμε ενοχή της οποίας το βάρος μας αδρανοποιεί απέναντι στο ξεπούλημα της ζωής μας αλλά και του μέλλοντος των παιδιών μας.
Το να παραμένουμε στην φωλιά μας νομίζοντας ότι είμαστε ασφαλείς είναι πλέον ουτοπία μια και το ποτάμι που έρχεται θα μας πνίξει αμαχητί σαν τα ποντίκια.
Η μόνη λύση είναι να βγούμε και να παλέψουμε ενάντια σε όλους αυτούς που ο Μίκης Θεοδωράκης εδώ και καιρό αποκαλεί προδότες. Όμως για να γίνει αυτό πρώτη προϋπόθεση είναι να απενοχοποιήσουμε τους εαυτούς μας κατανοώντας ότι όλα όσα προηγήθηκαν ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο μια και ποτέ δεν τιμωρήθηκαν οι παρανομούντες μικροί και μεγάλοι, ανώνυμοι και επώνυμοι αλλά αντιθέτως σε πολλές εκ των περιπτώσεων προβαλλόταν σαν πιο επιτυχημένοι και έξυπνοι από εμάς τους απλούς και άτολμους!... δηλαδή μας τους πλάσαραν ως παραδείγματα για μίμηση!!!
Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι τα περιθώρια στένεψαν δραματικά και η μεγαλύτερη ενοχή και συνενοχή μας για το απειλούμενο μέλλον της πατρίδας μας, της ζωής μας αλλά και των μελλοντικών γενιών θα είναι η τωρινή μας ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!.


1η δημοσίευση 6/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.