1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

20.9.13

Η χρήση της θεωρίας των … άκρων!Το πολιτικό σύστημα της εποχής μας όπως είναι γνωστό αποτελείται γενικά από τρεις βασικές ιδεολογίες, της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.
Φανταστείτε το σαν ...
αυτοκινητόδρομο όπου ο καθείς κινείται στην λωρίδα του αλλά το Κέντρο έχει ένα βασικό πλεονέκτημα  δηλ. μπορεί να δανείζει αλλά και να δανείζεται ιδεολογικά στοιχεία από δεξιά και από αριστερά δημιουργώντας την κεντροδεξιά ή την κεντροαριστερά.
Έτσι δεν είναι τυχαίο που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο κάθε εκλογικός ιδεολογικός σχηματισμός προβάλει αυτές τις δύο έννοιες με σκοπό να μεγαλώσει τον αριθμό των ψηφοφόρων του!
Τα τελευταία όμως χρόνια και λόγω της ανικανότητας και της ανεπάρκειας των τριών στάνταρ ιδεολογιών βλέπουμε ότι δημιουργήθηκαν και τα λεγόμενα άκρα (άκρα δεξιά και άκρα αριστερά) τα οποία κινούνται κατά κάποιον τρόπο εκτός ορίων δημιουργώντας σκηνικά και καταστάσεις που ξεφεύγουν πολλές φορές από τα έννομα και τα συνηθισμένα.
Για λόγους αρχής και σεβόμενος την βούληση των συμπολιτών μου δεν αναφέρω ονόματα κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά θεωρώ ότι η ενδυνάμωση και η προβολή τέτοιων σχηματισμών (οι οποίοι συχνά πυκνά αλληλοσυγκρούονται) γίνεται σκόπιμα γιατί βολεύει αυτούς που θέλουν να λειτουργούν ως εγγυητές της τάξης και του νόμου αλλά στη ουσία οι ίδιοι "εντέχνως" να τον καταπατούν προφυλλάσοντας ως κόρη οφθαλμού τα κεκτημένα τους και τα ... κλεμμένα τους!  
Ο νοών ... νοείτω! 

Πρώτη δημοσίευση 28/9/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.