1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

20.5.12

Κλείστε τ’ αφτιά σας στις εγχώριες Μegaλες και λοιπές σειρήνες!


Τα πολιτικά ξόανα που μας κυβερνούν θέλοντας προφανώς να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης μας συνεχίζουν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία μας!
Έχοντας εξαγοράσει τα περισσότερα  ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την απειλή της χρεοκοπίας και της εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ!
Βέβαια δεν μας λένε ότι αυτό δεν είναι εφικτό και δεν μπορεί να γίνει μονομερώς από τα Ευρωπαϊκά τραπεζιτικά κοράκια και το 4οΡάιχ της κ. Μέρκελ η οποία μάλιστα με την τελευταία (για άλλη μια φορά) ωμή παρέμβαση της πρότεινε (στον "αδρανή" μέχρι τώρα πρόεδρο της δημοκρατίας μας) την διενέργεια δημοψηφίσματος (παράλληλα με τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου) με το ερώτημα της παραμονής μας ή μη στο Ευρώ!
Άρα η απλή λογική μας λέει ότι 1ον η ξεδιάντροπη και θρασύτατη αυτή κυρία επεμβαίνει για να μας φοβίσει υπέρ των εγχώριων πολιτικών υπαλλήλων της και 2ο ότι δεν μπορεί μόνη της με το νομικό και κοινοτικό δίκαιο να μας διώξει από το Ευρώ!
Ελπίζω ο κυρίαρχος λαός να καταλάβει επιτέλους το παιχνίδι που παίχτηκε πίσω από την πλάτη του όλα αυτά τα χρόνια και πως πολλά από τα πολιτικά αποβράσματα που μας εκβιάζουν για να τα ψηφίσουμε (για να μας σώσουν από την τραγική κατάσταση που μας έφεραν ηθελημένα και σκοπίμως οι ίδιοι) είναι δέσμια των έξωθεν χορηγών τους αφού δέχτηκαν τις προσωπικές και κομματικές χορηγίες αλλά πήραν και τις παχυλές μίζες τους από τις μεγάλες κρατικές προμήθειες των τελευταίων χρόνων!
Φίλες/οι  το μεγάλο δημόσιο χρέος που μας παρουσιάζουν και το οποίο ζητούν να πληρώσουν οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι με το αίμα τους είναι τα κλεμμένα τους τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες (διαφόρων ανά τον κόσμο φορολογικών παραδείσων) αλλά και επενδυμένα σε μεγάλες ακίνητες περιουσίες έσωθεν και έξωθεν!
Ας δώσουμε λοιπόν την δύναμη σε κάποιους να καταδικάσουν σε ισόβια όλο αυτό το εγχώριο αληταριό αλλά και να στείλουν στο διάολο το Ευρωπαϊκό ιερατείο του τρόμου του Μαρκό-Ευρώ! Κλείστε τ’ αφτιά σας στις εγχώριες Μegaλες και λοιπές σειρήνες και να είστε σίγουροι ότι η δική μας απόφαση θα γίνει η αφορμή για τον Ευρωπαϊκό ξεσηκωμό των λαών του νότου.

Υποσημείωση
Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.