1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

22.3.12

Στο καιρό του Δ.Ν.Τ! (Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α)Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Γράφει με πικρόχολη χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Πρεβενιός

Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α

Κατόπι εντολής της εγχώριας ξεπουλημένης πολιτικής ηγεσίας η οποία πήρε εντολή από τον εν Ελλάδι Γερμανό επιτηρητή κ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος πήρε εντολή από τον κ. Σόιμπλερ, ο οποίος πήρε εντολή από την κ. Μέρκελ διατάσσονται τα κάτωθι:
Απαγορεύεται αυστηρά στους πολίτες (σε όλη την επικράτεια του προτεκτοράτου) που προτίθενται να κατεβούν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου να φέρουν μαζί τους, αυγά πτηνοτροφείου τα οποία όπως είναι γνωστό δεν είναι φρέσκα. Αντιθέτως επιτρέπονται τα αυγά από αλανιάρες κότες, τα δίκορκα και της στρουθοκαμήλου με την παράκληση να είναι βαμμένα πράσινα και μπλε!
Επίσης απαγορεύονται τα φρέσκα γιαούρτια ειδικά σε πήλινα κεσεδάκια ενώ επιτρέπονται τα ριζόγαλα, τα τζατζίκια 250 γραμ. και οι ρωσικές σαλάτες! 
Αυστηρές ποινές προβλέπονται για όσους φέρουν ντομάτες για σαλάτα (γιατί είναι σκληρές) ενώ θα επιτρέπονται οι ντομάτες που είναι για σάλτσα!
Τέλος απαγορεύονται τα συνθήματα «Ψωμί Παιδεία Ελευθερία - η Χούντα δεν τελείωσε το 73», «Κλέφτες κλέφτες», «Κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», «Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και θα επιτρέπονται μόνο τα «Σαμαρά και Βενιζέλο σώστε τώρα το Μπουρδέλο», «Παπαδήμο τραπεζίτη μας το έσωσες το σπίτι», «Εμείς μόνο τα φάγαμε και τώρα σας χρωστάμε».
Στο τέλος δε των παρελάσεων διατάσσονται όλοι οι παρευρισκόμενοι υπήκοοι της Μπανανίας (αλλά και όσοι παρακολουθούν από την τηλεόραση) να αναφωνήσουν δυνατά,  με ρυθμό και σε στάση προσοχής το παρακάτω σύνθημα «Οι Γερμανοί μας νοιάζονται και θέλουν το καλό μας – και στείλανε την Τρόικα να πιάσει το ... ποπό μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.