1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

20.11.10

Τα ψυχοφάρμακα …. να μας τα διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Προβλέπεται για το 2011: Αύξηση τιμών σε τρόφιμα, ΔΕΗ, νερό, εστιατόρια, πετρέλαιο, εισιτήρια, ακίνητα Απολύσεις 10.000 συμβασιούχων στο Δημόσιο και βλέπουμε…
Ψαλίδι σε απολαβές εργαζομένων στις ΔΕΚΟ Μείωση αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα με νέες συμβάσεις Μαχαίρι στα επιδόματα πολυτέκνων (και ανεργίας 2012) Κόψιμο μικρών και μεγάλων δημόσιων έργων Περικοπές στα νοσοκομεία και στα ασφαλιστικά ταμεία Τονωμένα ξενοδοχεία, έργα περιβάλλοντος Φθηναίνουν τα φάρμακα
Ο σχολιασμός ….


Η παραπάνω δημοσίευση πραγματικά με έβαλε σε μία διαδικασία σκέψης “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”!!!
& nbsp; Εδώ και καιρό παρακολουθούμε στην αγορά μία ξέφρενη πορεία των τιμών προς τα πάνω λες και το εισόδημα του καθενός μας έχει τσακωθεί με τις ανάγκες των εξόδων μας και το καθένα τραβάει τελείως αντίθετη πορεία δηλ. έσοδα προς τα κάτω έξοδα προς τα πάνω. Εκεί λοιπόν ανάμεσα σε αυτή την απόσταση που όλο και μεγαλώνει έχουν καθίσει και μας κάνουν παρέα η μελαγχολία, η ανασφάλεια και η απελπισία για το τι μας περιμένει στην συνέχεια από την αδιέξοδη πολιτική του μονιμοταξιδευτή Πρωθυπουργού και των παλαμοκρουστών βουλευτών του.
Όλοι οι γιατροί λένε ότι σε μακροχρόνια περίοδο η άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να του δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα με περαστικές ή και μόνιμες καταστάσεις προβλημάτων στην υγεία του.
Ορίστε λοιπόν καλοί μου φίλοι η κοινωνική προσφορά της κυβέρνησης προς όλους τους Έλληνες και αφού φυσικά πήραν την άδεια του Δ.Ν.Τ.
Φτηναίνουν τις τιμές των φαρμάκων γιατί περιμένουν στο εγγύς μέλλον τις άσχημες επιδράσεις στην υγεία όλων μας .... από την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους!!!
Τελειώνοντας θέλω μόνο να κάνω μία παράκληση προσωπική αλλά πιστεύω θα συμφωνείτε και οι περισσότεροι .
Τα ψυχοφάρμακα …. να μας τα διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ!!
Η είδηση από την Ελευθεροτυπία της 19/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.