1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

16.7.20

Η ανεύθυνη Δημοτική Αρχή ταλαιπωρεί ένα ολόκληρο οικισμό

"Τα ξενύχτια και η ταλαιπωρία, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, των κατοίκων του οικισμού Αγ. Μαρίνας στο Μαρμάρι συνεχίζεται, λόγω του προσωρινού καταφυγίου των αδέσποτων ζώων.
Ο Δήμος, δεν εκπλήρωσε ακόμη την υπόσχεση, που μας είχε δώσει (μέσω επιστολής), το 2018 ότι θα το απομακρύνει σύντομα.
Το (προσωρινό) καταφύγιο, είναι πολύ κοντά στα σπίτια, του οικισμού, και δεν πληροί κανένα όρο χωροταξικής και υλικοτεχνικής υποδομής. 

Ευτυχώς όμως τα σκυλάκια βιώνουν την αμέριστη φροντίδα, και το περίσσευμα αγάπης, των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου.
Του Συλλόγου ο οποίος εδώ και 3 χρόνια, σηκώνει το βάρος, αυτής της υποχρέωσης (κατά το νόμο) του Δήμου, χωρίς από ότι γνωρίζω (ως πρώην μέλος του) καμίας ουσιαστικής βοήθειας από αυτόν.
Όλοι οι κάτοικοι του οικισμού έχουμε φρικτά παράπονα, από την ανεύθυνη Δημοτική Αρχή, η οποία δεν επανήλθε ποτέ, να ζητήσει μία συγνώμη, για την αθέτηση των γραπτών της υποσχέσεων, αλλά ούτε και για να μας ενημερώσει, για το τι μέλλει γενέσθαι!
Ο εδώ και 45 χρόνια οικισμός μας, εκτός από αυτό, έχει σοβαρό πρόβλημα και με τους δρόμους, (σύνολο 1500 μέτρων) στους οποίους το χειμώνα σπάμε τα αυτοκίνητα μας, και το καλοκαίρι, κλείνουμε ερμητικά τα πορτοπαράθυρα μας, για να μη γεμίζουν χώμα τα σπίτια μας.
Να δούμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η αδιαφορία...."


Το βίντεο το δανείστηκα από τους Φίλους Μαρμαρίου www.marmari.eu


Παρακάτω είναι η επιστολή που μας έστειλε ο Δήμος πριν 2 χρόνια.
Εκ των υστέρων από ότι ακούστηκε από κάποιους, οι "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ανακάλυψαν ότι η περιοχή που μας έγραφαν στο έγγραφο, και στην οποία έκαιγαν τα σκουπίδια τόσα χρόνια είναι Δασική!
Τελικά είμαστε για γέλια ή για κλάματα;


1 σχόλιο:

  1. Οφείλω να πω ότι πριν λίγες ημέρες, κατόπι ενεργειών του Φιλοζωικού ο Δήμος εκταμίευσε το ποσόν των 3000€ για την σίτιση των αδέσποτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.