1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

17.7.20

Η σκάλα στην Μεγάλη Άμμο είναι προβληματική!

Όλοι είδαμε ότι μετά από το διαφημιστικό σποτάκι, του Υπουργείου Τουρισμού, με την Μεγάλη Άμμο, το ξεχασμένο και παραμελημένο εδώ και χρόνια Μαρμάρι μας, πρωταγωνίστησε, και πρωταγωνιστεί σε όλα τα ΜΜΕ. 
Ο Δήμαρχος μας, περιχαρής από την ανέλπιστη για αυτόν τύχη, δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις, σε μικρά και μεγάλα κανάλια και έντυπα.
Χαμογελαστός, και με ωραίο ομολογουμένως λόγο, καλεί όλους να επισκεφτούν τον Δήμο μας, το φετινό καλοκαίρι.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της καμπάνιας, προχώρησε στην άμεση εκτέλεση, του ενός εκ των δύο έργων που είχε ανάγκη η συγκεκριμένη παραλία, για τα οποία όλοι φωνάζαμε εδώ και χρόνια.
Σε αυτή λοιπόν την φάση, μας λένε ότι σύντομα θα προχωρήσουν στην ασφαλτόστρωση, των λίγων μέτρων που εδώ και 25 χρόνια εκκρεμεί, ενώ πριν λίγες εβδομάδες, έφτιαξαν ένα ξύλινο μονοπάτι, προκειμένου να διευκολύνουν την κατάβαση και ανάβαση όσων θέλουν να την επισκεφτούν.
Δεν ξέρουμε αν αυτό το μονοπάτι έχει παραδοθεί ως ολοκληρωμένο, αλλά η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα 18 Ιουλίου, όπου χρησιμοποιείται από εκατοντάδες κόσμο κάθε ημέρα, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.
Κατ’ αρχάς όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά, οι κουπαστές που θα έπρεπε να έχει, για να κρατιέται όποιος κατεβαίνει ή ανεβαίνει, δεδομένου ότι τις περισσότερες φορές έχουμε αρκετά δυνατούς ανέμους.
Τα ξύλινα σκαλοπάτια απέχουν μεταξύ τους, και από κάτω, χάσκει ένα κενό, στο οποίο αν πέσει το πόδι σου, το λιγότερο ένα στραμπούληγμα μπορεί να το πάθεις.
Αρκετά από αυτά τα ξύλινα σκαλοπάτια είναι ασταθή, δηλ. κουνιούνται, ενώ πολλά από αυτά, ήδη έχουν ανοίξει σε πολλά σημεία, δίνοντας την εικόνα, ότι τα έχει φάει το σαράκι του ξύλου.
Καλό λοιπόν είναι, για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα, η Δημοτική Αρχή να σπεύσει, και να ζητήσει από τον εργολάβο να το ολοκληρώσει ή να το διορθώσει άμεσα, γιατί καλές είναι οι συνεντεύξεις και οι προσκλήσεις μας, να έρθει κόσμος, αλλά η κατάσταση της συγκεκριμένης σκάλας, είναι απαράδεκτη, και συμβαδίζει με την εικόνα, της ατελείωτης και προβληματικής ανάπλασης, της παραλίας του χωριού μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.