25.4.12

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι ... επιβεβλημένη!


Ακούγοντας και βλέποντας το προεκλογικό σποτ του κ. Βενιζέλου κάθε “νοήμων” Έλληνας πολίτης το λιγότερο που μπορεί να νιώσει είναι ... οργή!
Ναι οργή για τον κατά εξακολούθηση ψεύτη ο οποίος έχει το θράσος και ζητά να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας το κόμμα του αλλά και τον ίδιο για όλα αυτά που έκαναν ή δεν έκανα τα τελευταία 37 χρόνια.

23.4.12

Το στημένο σκηνικό της ... κάθαρσης!


Κάποιοι με χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με την προφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο ακόμα και με τον ίδιο (για να μη τα χάσει όλα) μπροστά στο φόβο του δικομματισμού αλλά και των δανειστών μας μήπως επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου!

Έστω κι αργά ... τους πήρανε ... χαμπάρι!


18.4.12

Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Μητροπάνο!

Ακούγοντας την είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι του χώρου μας δηλ. τραγουδιστές και μουσικοί αισθανθήκαμε ότι χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο.   
Ναι δικό μας άνθρωπο μια και ...

Ο δικομματισμός άρχισε να δίνει τα ... ρέστα του!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο δικομματισμός άρχισε ήδη να δίνει τα “ρέστα” του και είναι βέβαιο ότι μέχρι την 6η Μαΐου θα ακούσουμε και θα δούμε ... πράματα και θάματα!
Η φαιδρότητα πλέον παίρνει σάρκα και οστά από τα στελέχη και τους αρχηγούς των κομμάτων που μας έφεραν εδώ οι οποίοι ...

12.4.12

Ιστορίες για ... αγρίους!



Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στον κ. Χατζηνικολάου αλλά και στους 40 συμπολίτες μας που ζωντανά εξέφραζαν τα παράπονα τους και υπέβαλαν τα ερωτήματα τους. Στην εν λόγω συνέντευξη η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου δεν ήταν να ...

9.4.12

Τα λεφτά αν έχεις μάτσο ... νοίκιασε κι εσύ ένα Μπάτσο!


Διαβάζοντας την είδηση με τις τιμές για την "ενοικίαση" των αστυνομικών με την ώρα κοίταξα το ημερολόγιο με την ελπίδα να γράφει ... 1η Απριλίου!

Δεν μπορεί σκέφτηκα να συμβαίνει και αυτό, δηλ. αφού κατάφεραν να ...

7.4.12

Τελικά η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και καιρό βιώνει ένα κράμα άγχους, φόβου και κυρίως μεγάλης αβεβαιότητας για το τι φέρνει το άμεσο αλλά και το πιο μακρινό μέλλον που υποτίθεται θα αφήσουμε στα παιδιά μας!

5.4.12

κ. Βενιζέλε ... είναι αργά για διαπιστώσεις και νουθεσίες!

Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεται με τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο σχολιασμός …

4.4.12

Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!


Ένα πέπλο θανάτου έχει απλωθεί εδώ και καιρό πάνω από την Ελληνική κοινωνία.
Καθημερινά διαβάζουμε για αυτοχειρίες απελπισμένων συνανθρώπων μας, για δολοφονίες και γενικά για πράξεις βίας από την μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας.

3.4.12

Λίγες σκέψεις για τον σύλλογο του χωριού μου!

Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου παραβρέθηκα στην εδώ και καιρό προγραμματισμένη Κυριακάτικη Γενική Συνέλευση για το θέμα της έκδοσης της εφημερίδας μας.

Μια έκδοση η οποία δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών δυσχερειών οι οποίες πηγάζουν από τα λιγοστά έσοδα και τα αυξημένα έξοδα του τελευταίου χρόνου.(χαράτσι και άλλα λειτουργικά.)

2.4.12

Ο Κωλοτούμπας, ο Μπουρδολόγος και ο Γλυκούλης ... μας δουλεύουν κανονικά!


Εδώ και αρκετές ημέρες ακούμε για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα αρχίσαμε να βλέπουμε και διάφορους υποψηφίους να κονταροκοπιούνται “λεκτικά” στα τηλεπαράθυρα υπερασπιζόμενοι τα κόμματα τους! Εκλογές λοιπόν λένε ότι έρχονται αλλά κανένας από τους ανευθυνο-υπεύθυνους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και ο "Γλυκούλης" ...