30.6.11

Άξιος ο μισθός σας …


Συμμετείχα την Τετάρτη 29/6 στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού και βίωσα από κοντά την πρωτοφανή αστυνομική βία των ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλων) και των “Ραμποειδών απομιμήσεων” της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τώρα βλέποντας στο διαδίκτυο και στα κανάλια τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν κάποιοι διαδηλωτές είμαι πεπεισμένος ότι...

Τα Μ.Α.(ν)Τ.(ρόσκυλα) της εξουσίας!!!

Για άλλη μια φορά δεκάδες διαδηλωτές χτυπήθηκαν απρόκλητα και βάναυσα από τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνόντων της δήθεν κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας!!!
Μιας δημοκρατίας που την μετάλλαξαν σε ΧΟΥΝΤΑ μια και οι πράξεις τους θυμίζουν για να μη πω ξεπερνούν τις πρακτικές τέτοιων καθεστώτων.

29.6.11

Η βία ... στην εποχή των σοσια(ληστών) πρώην ζιβαγκοφόρων ξυπόλητων ιδεολόγων!!! (Βίντεο)


Ψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο το μεσοπρόθεσμο από τα πολιτικά ανδρείκελα της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Αυτοί οι κύριοι πιστοί στην κομματική πειθαρχία είπαν “Ναι” στο ξεπούλημα της Ελλάδας ενώ μερικοί εξ αυτών με περίσσια υποκρισία και αναίδεια δηλώσαν την συμπάθεια και την κατανόηση τους προς στους απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα υποστούν τις τρομακτικές συνέπειες αυτού του σχεδίου.

Ίσως είναι η τελευταία μας ... ευκαιρία!!!

Τις τελευταίες ώρες το χαφιεδοτσουρμό έχει μεθοδευμένο εναγκαλισμό  με τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνόντων και συνεργάζονται από κοινού για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που κατέβηκαν αλλά το κυριότερο προτίθεται να κατεβούν τις επόμενες ώρες στο Σύνταγμα.
Οι προδότες έχουν τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι θα ...

27.6.11

Επιτέλους ... μαζέψτε τον!!!

Ο αντιπρόεδρος άνευ αντικειμένου (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Σε συνέντευξη του σε Ισπανική εφημερίδα μίλησε για τανκς προστασίας των τραπεζών αν απαρνηθούμε το Ευρώ, γυρίσουμε στην δραχμή και οι πολίτες αποφασίσουν να αποσύρουν τα “δικά τους χρήματα” από ...

26.6.11

26 Ιουνίου 2011 4:14' π.μ

4.14’ π.μ στις 26 Ιουνίου του 2011 ξεγλίστρησε η λεβέντικη ψυχή σου από το φθαρτό και πονεμένο σώμα σου!
Μέσα στην αναμονή του αναπόφευκτου που με γέμιζε θλίψη ήμουν τυχερός γιατί κρατώντας το χέρι σου ένιωσα τα πέταγμα σου προς την αιωνιότητα και είδα με στα μάτια της ψυχής μου τις εικόνες της ζωής σου ενώ τα χείλη σου μου ψιθύρισαν ένα

25.6.11

Ήρθε η ώρα της γροθιάς μας!!!

Ο κ. Παπανδρέου στην μέχρι το 2009 πολιτική του σταδιοδρομία δεν επέδειξε ούτε παρήγαγε κανένα σημαντικό έργο, σε όποιο πόστο και αν θήτευσε.
Πολλοί κρυφά αλλά και φανερά (ακόμα και στο κόμμα του π.χ Πάγκαλος) τον αμφισβητούσαν και τον αμφισβητούν και θεωρούν ότι κατέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας ως κληρονόμος και όχι ως αυτόνομη και ικανή προσωπικότητα.

24.6.11

Άλλοι τα έκλεψαν και άλλοι .... πληρώνουν!!


Παρακολουθώ τις εξελίξεις καθημερινά και νιώθω ότι τα περιθώρια και οι ανοχές μας εξαντλήθηκαν και πρέπει πλέον η οργή μας να γίνει ένα ποτάμι που θα πνίξει όλους αυτούς που με ψεύτικα λόγια μας παραπλάνησαν και μας παραπλανούν ακόμα και τώρα.
Αυτή την στιγμή είμαστε ίσως η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης (με το ενιαίο νόμισμα) στο κόστος ζωής και η πιο
χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι.

22.6.11

Όταν τα Ανδρείκελα στηρίζουν τις Μαριονέτες καταλήγουμε σε "Ψήφο εμπιστοσύνης"




Ο “κληρονομικός” Πρωθυπουργός (γιος του πατέρα του και εγγονός του παππού του) και οι ανακυκλωνωληγμένοι σύντροφοι του βγήκαν πάλι χτες στην Βουλή και έκαναν τηλεοπτικό σόου δίνοντας μας την εντύπωση ότι μόλις ήρθαν από το υπερπέραν και όχι ότι κυβερνούν ήδη ενάμιση χρόνο.  
Χωρίς τσίπα και ντροπή προανάγγειλαν ...

20.6.11

Μην απογοητεύεσαι ...

Μια προσωπική μου συμβουλή αφιερωμένη με αγάπη σε όλους τους μαθητές της Γ' Λυκείου που θεωρούν ότι δεν πέτυχαν το στόχο τους στις φετινές εξετάσεις!!!

Μην απογοητεύεσαι ...
... η υποτιθέμενη αποτυχία δεν φέρνει πάντα το τέλος, αντιθέτως μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας πιο επίμονης και μεθοδευμένης προσπάθειας!!!

19.6.11

Η εποχή της ... κωλοτούμπας!!!


Υπόψη κ. Ε. Βενιζέλου

Πιστεύω ότι αυτή η κοινοβουλευτική περίοδο θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος (αν υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα) ως  περίοδος που στην εξουσία συμμετείχα πολλοί μα πολλοί κωλοτουμπάδες!!!

18.6.11

Η ανακύκλωση των “Ληγμένων”

Τις τελευταίες μέρες ζούμε για άλλη μία φορά το θέατρο του παραλόγου. Ο κ. Παπανδρέου μέσα από παλινωδίες και μπροστοπισωγυρίσματα προσπαθεί να κατευνάσει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
κ. Πρωθυπουργέ μας ξεγελάσατε προεκλογικά το 2009 αλλά τώρα τα κόλπα σας φαντάζουν φτηνά για να μη πω γελοία. 
Ο κόσμος βγήκε στις πλατείες και τους δρόμους γιατί νιώθει να πλανάτε πάνω του η δαμόκλεια σπάθη της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.
Μην αυταπατάστε λοιπόν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απαιτώντας εδώ και τώρα, αλλαγή πολιτικής και όχι τον ελιγμό που πραγματοποιήσατε δηλ. την ανακύκλωση των “Ληγμένων” και συνενόχων συντρόφων σας!!!

16.6.11

“Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδοτσουρμό”

Σε ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ακούγεται η φράση “βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδοτσουρμό” μια φράση η οποία μέχρι πρότινος μας παρέπεμπε  σε παλιότερες δύσκολες εποχές όπου επικρατούσε ο χαφιεδισμός και η ανελευθερία της έκφρασης και των ιδεών.

Ο επικείμενος ανασχηματισμός


(Με πικρόχολη χιουμοριστική διάθεση)


Θα κάνει ανασχηματισμό δηλώνει ο μεγάλος,
θα έρθει ο ένας από δω, θα πάει εκεί ο άλλος.

13.6.11

Εκτός από τους Ελέφαντες .... έχουμε και εμείς μνήμη!

Πιστεύω ότι ο (άνευ αντικείμενου) κ. Αντιπρόεδρος θέλοντας να δείξει ότι υπάρχει σαν θεσμός αλλά και σαν προσωπικότητα άρχισε να ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας και φλερτάρει πλέον ανοιχτά με την γελοιότητα.
Ο Γκέμπελς το τελευταίο καιρό μοιάζει μαθητούδι μπροστά του μια και κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα με προφανή σκοπό να χωρίσει την Ελληνική κοινωνία για άλλη μία φορά.

Ο σκοπός ... της Μονιμότητας!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούμε και διαβάζουμε για την ανάγκη άρσης την μονιμότητας των κακών και υπεύθυνων για όλα τα δεινά αυτής της χώρας δημοσίων υπαλλήλων!... κανείς όμως δεν μας είπε γιατί υπάρχει αυτή η μονιμότητα η οποία μάλιστα προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.

12.6.11

Όταν η “Αγανάκτηση” μας οργανωθεί ... θα υπάρχει “Ελπίδα”


Σήμερα βρέθηκα για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους χιλιάδες Αγανακτισμένους συμπατριώτες μας που εδώ και μέρες  διαδηλώνουν ενάντια στον κ. Παπανδρέου και την παρέα του που υποτίθεται ότι μας κυβερνούν!
Λέω υποτίθεται γιατί είναι πλέον ...

11.6.11

Ξεκουμπιστείτε εδώ και τώρα!!! (με εθελουσία έξοδο)

Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και συχνότερα από τα κυβερνητικά στελέχη κλισέ φράσεις και αναλύσεις του τύπου ότι το κράτος είναι σαν μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει.
Με αυτό τον τρόπο οι προφέσορες της κακιάς ώρας μας λένε ότι οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και οι επερχόμενες απολύσεις  ήταν και είναι αναγκαίο κακό για να διασωθεί η Ελλάδα!!!

8.6.11

Όταν η ΑΝΘΡΩΠΙΑ γίνεται ΚΑΘΗΚΟΝ!!!

Αισθάνομαι την ανάγκη να αφιερώσω τις παρακάτω σκέψεις και να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της Γ1 κλινικής (παλαιά κτήρια) του νοσοκομείου Αγ. Σάββα.


Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, στις κουβέντες, στα γραπτά και στις σκέψεις μας κυριαρχούν η απογοήτευση, η απαισιοδοξία ενώ η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά φαντάζουν πλέον ως λέξεις χωρίς αντίκρισμα στην καθημερινότητα μας.

3.6.11

κ. Βουλευτάδες όσο είναι καιρός αλλάξτε ... ρότα!!!

Πριν καιρό είχα απευθύνει μια προειδοποίηση στους παλαμοκρουστές και τους άβουλους βουλευτάδες που ακολουθούν τα κομματικά άρματα γλείφοντας και έρποντας.
Συγκεκριμένα τους είχα πει ότι θα έρθει μέρα που δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά ελεύθερα μια και ο κόσμος θα καταλάβαινε τον ρόλο τους και προπαντός τις ευθύνες τους για την στήριξη και την αποδοχή των αποφάσεων, των πεπραγμένων και των προθέσεων της παρέας που μας κυβερνάει.

1.6.11

Η παγίδα που μας ετοιμάζουν μπορεί να γίνει η ταφόπλακα τους!!!

Από τα παχιά λόγια, τα θα θα ...  και τα ψέματα που μας αραδιάζουν εδώ και καιρό η παρέα που μας κυβερνάει πέρασε στον ωμό εκβιασμό ολόκληρου του Ελληνικού λαού προτάσσοντας το δίλλημα της αποδοχής του μνημονίου Νο 2.
Ένα μνημόνιο που έρχεται να συμπληρώσει τάχατε το Νο1 το οποίο όπως είναι γνωστό πετσόκοψε ήδη τους μισθούς, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα όλων των Ελλήνων.